Haberler

Söke Hafta Sonunda Önemli Organizyonlardan Birine Ev Sahipliği Yaptı

Söke geçtiğimiz hafta sonunda son yılların en önemli organizasyonlarından birine ev sahipliği yaptı.

Söke geçtiğimiz hafta sonunda son yılların en önemli organizasyonlarından birine ev sahipliği yaptı.

Türk Kadınlar Birliği (TKB) Türkiye buluşmasında ülkenin dört bir yanından ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)'nden gelen 500 civarında kadını ağırlayan Söke, bir önemli sınavı daha geçti. Söke Belediyesi'nin büyük destek verdiği etkinliklerden yüzünün akıyla çıkmayı başaran TKB Söke Şubesi'nde yüzler gülüyor. TKB'nin genel Başkanı Av. Sema Kendirci Uğurcan ve TKB'nin tüm Başkanları, TKB Söke Şubesi ve Söke Belediyesi'ne memnuniyetlerini ifade ettiler. Kadına Seçme Seçilme Hakkının verilmesinin 81. Yıldönümünü Başkanlar Kurulu ile Söke'de kutlayan TKB, Söke-Kuşadası ve Didim bölgesini de yakından tanıma fırsatı buldu.

Katılımın geniş olmasından dolayı ve Söke olarak ev sahipliği yapmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren TKB Söke Şube Başkanı Şeyda Azbazdar; "Söke Belediye Başkanımız Süleyman Toyran ve Belediye çalışanı arkadaşlarımıza hep yanımızda oldukları için çok teşekkür ediyorum" dedi.

5 Aralık ve 8 Mart etkinliklerinin TKB olarak Anadolu'nun çeşitli yerlerinde bir araya gelinerek kutlandığını ve bu organizasyonların TKB için çok önemli olduğunu belirten TKB Genel Başkanı Av. Sema Kendirci Uğurcan; ev sahipliği yapan Söke Şubesi'ne teşekkür etti. Av. Sema Kendirci Uğurcan; "TKB'nin halk ile bütünleşmesi, şubelerine güç vermesinin dışında yerel yönetimlerin bizimle birliktelikleri, bize katkıları ve bizimle olan yakınlıkları bizim için çok önemlidir. Söke Belediye Başkanımız Süleyman Toyran'a da katkı, destek ve yakın ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Söke'de ilk kez gerçekleşen Kadınlar Birliği Türkiye buluşmasına ev sahipliği yapmaktan mutluluk ve onur duyduklarını belirten Belediye Başkanı Süleyman Toyran; "Bu işin asıl yükünü çeken TKB Söke Şubesi yönetimine teşekkür ediyoruz. Katılımın son derece yüksek olması, 500 civarında dışardan gelen konuğu ağırlamaktan dolayı oldukça mutluyuz. Konuklarımızın Söke'den güzel anılar biriktirdiklerini düşünüyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Söke Belediyesi Süleyman Toyran Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title