Haberler

Söke CHP'de Yeni Başkan Dönemi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı'nda İlçe Başkanı Erkan Polat ve Beraberinde Yönetim Kurulu Üyelerinin İstifa Etmelerinden Sonra Düşen ve Boşalan Yönetim Kurulu CHP Genel Merkezi Tarafından Atandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı'nda İlçe Başkanı Erkan Polat ve beraberinde yönetim kurulu üyelerinin istifa etmelerinden sonra düşen ve boşalan yönetim kurulu CHP Genel Merkezi tarafından atandı.

CHP Aydın İl Başkanlığı'ndan İlçe Teşkilatına gönderilen İl Başkanı Tunç Aytur imzalı açıklamada bugüne kadar görev yapan ilçe Başkanı Erkan Polat ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür edildi.

İstifalarla düşmüş ve boşalmış bulunan Söke İlçe Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliklerine yeni üyelerin atama kararının Merkez Yönetim Kurulu'nun 7 Mayıs 2008 tarihli toplantısında uygun görüldüğü belirtildi. Atama kararına göre Söke Belediye Meclis Üyesi Sevim Şahin İlçe Başkanlığına atanırken yönetim kurulu ise Melda Keskin, Sevgi Önal, Hatice Sarınç, Hasan Koruk, Ali Kemal Özcan, Mehmet Çınar, Taner Güven, Fatih Akkentli, Mustafa Aktarmacı, Şuayip Acar, Faik Gemicioğlu, Ekrem Palabıyık, Ali Doylan ve Kemal Çakır'dan oluştu.

(LT-İK) 09.05.2008 17:42 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title