Haberler

Sami Er: "Başbakanımızın Belediyecilik Vizyonunu Takip Edeceğiz"

AK Parti'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Sami Er, "Başbakanımızın belediyecilik vizyonunu takip edeceğiz" dedi.

AK Parti'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Sami Er, "Başbakanımızın belediyecilik vizyonunu takip edeceğiz" dedi.

Sarı Kurdele Lokantası'nda basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen ve burada basın açıklaması yapan Sami Er, önce Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini 3 yıl yaptıktan sonra 2011 Eylül ayından itibaren İstanbul Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine gittiğini hatırlatıp, aday gösterilmesi halinde yapacakları projelerden özetle bahsetti.

Er, mazeret değil, hizmet üreteceklerini söyledi.

Aday gösterilip belediye başkanı seçilmesi halinde ekibinin çoğunu yerelde oluşturmayı planladığını söyleyen Sami Er, "Uzmanlık gerektiren konular için İstanbul'dan duayenlerden kısmen istifade edeceğiz. Büyükşehre hizmet adamı, gönül adamı yakışır. Kimsenin adamı olmayacağız. Adil olacağız. Boyun eğmeyeceğiz. Mazeret değil, hizmet üreteceğiz. İnsanımızı küstürmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Er, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"1994 yılında başladığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile İstanbul'da hizmetleriyle efsaneleşen Recep Tayyip Erdoğan anlayışı, sevgi ve samimiyet ile milletimizin arzusuzu, takdiri ve teveccühü ile bu kez de bu ülke için, bu ülkenin çocukları için bir efsaneye dönüştü. Ben ve ekibim, Malatya'ya ve Malatya halkına söz veriyoruz.

Er, basın mensuplarının çeşitli konulardaki sorularını da cevaplandırdı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti İstanbul Malatya Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title