Haberler

Sakarya Orman Bölge Müdürü Değişti

Güncelleme:

Sakarya Orman Bölge Müdürü olarak atanan Okan Kurşun, Hasan Türkyılmaz'dan görevi devralarak yeni görevine başladı.

Giresun Bölge Müdür Yardımcısı iken Sakarya Orman Bölge Müdürü olarak atanan Okan Kurşun, Hasan Türkyılmaz'dan görevi devralarak yeni görevine başladı.

Giresun Bölge Müdür Yardımcısı iken 657 sayılı Devlet Memurları kanununun 86'ıncı maddesine göre Sakarya Bölge Müdürlüğüne atanan Okan Kurşun Bölge Müdürlük makamında Hasan Türkyılmaz'dan görevi devraldı. Orman Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı emrine Müfettiş olarak atanan Sakarya Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz yaptığı konuşmada, " Değerli Giresun Bölge Müdürü Yardımcısı kardeşimiz makamın uygun görüşleriyle beraber bugün itibariyle Sakarya Orman Bölge Müdürlüğüne görevlendirilmiş olup bizlerinde makamın uygun görüşleriyle Orman Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı emrine Müfettiş olarak atamamızın çıkması münasebetiyle kardeşimizi Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü görevini devrediyoruz. Rabbim bundan sonraki hayatında insanlığa hizmet yolunda ayağını taşa aldırmasın diyoruz. Şu anda malumunuz dün geçirmiş olduğumuz bir kaza neticesinde olmuş olduğumuz ameliyattan mütevellit 10 günlük bir rapor süreci yaşıyoruz, ancak devlette devamlılık esastır prensibi neticesinde kardeşimizin göreve başlayacağını duymamız üzerine hastaneden gelerek uygun olanı makamın eski yöneticisinden yeni yöneticisine devredilmesi gerektiği için, bu töreni tertip etmiş oluyoruz. İnşallah bizlerde raporun bitiminde 16 Haziran itibariyle Sakarya'daki görevimizden resmen ayrılıp makamın uygun görüşü ile tebliğ edilmiş olan görevimize başlamış olacağız. Makamların gelip geçici olduğunu, esas olanın İslam'a ve insanlığa hizmet olduğunu hepimiz biliyoruz. Rızkı vereninde Allah (c.c) olduğunu, Allah'tan başka da rızk sahibi olmadığını, minnetimizin sadece Allah'a olduğuna inanıyor, bu duygu ve düşüncelerle yüce Rabbime bana bu imkanları nasip ettiği için hamd ediyor ve şükrediyorum. Devletimizin üst düzey yöneticilerine de insanlığa hizmet etmek için bu fırsatı bize bugüne kadar tevdi ettikleri için teşekkür ve şükranlarımızı sunuyor yeni dönemde yeni Bölge Müdürü kardeşimize ve beraber 3 yıldır bir kısmıyla da 1 yıldır çalışmakta olduğumuz ekibimize bize gösterdikleri sadakat ve samimi çalışma bağlılığı duygu ve düşünceleriyle yeni kardeşimize de destek vermelerini temenni ediyor, hepimizin elbirliğiyle bu millete hizmet etmeye mecbur olduğumuzu beyan eder, yeni görevinde hem kardeşimize hem de bize ve ekibimize hayırlı olsun diyorum" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman Genel Müdürlüğü Hasan Türkyılmaz Giresun Sakarya Yerel Haberler

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı? ÖSYM YKS 2024 sınav giriş belgeleri erişime açıldı! YKS YER SORGULAMA EKRANI İnci Taneleri CANLI izle! 23 Mayıs Nisan İnci Taneleri 16. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! #128250 Heimlich manevrası nedir? Heimlich manevrası nasıl uygulanır? Buz Yolu filmi oyuncuları kim? Buz Yolu filmi konusu, oyuncuları! Buz Yolu ne zaman nerede çekildi? #128250 Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Meteoroloji'den uyarı! Hangi bölgelerde yağış bekleniyor? Hava nasıl olacak? 24 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Mayıs burç yorumları nedir?
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title