Haberler

Reyhanlı'ya Organize Sanayi Bölgesi

Hatay’ın Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Cilvegözü yolu üzerinde 2 bin 160 dekarlık alanda karma organize sanayi bölgesi kurulacağını söyledi.

Hatay'ın Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Cilvegözü yolu üzerinde 2 bin 160 dekarlık alanda karma organize sanayi bölgesi kurulacağını söyledi.

Hatay Valiliği, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası, belediyenin işbirliği ile ilçeye karma organize sanayi bölgesi kazandırılacağını bununla ilgili çalışmaların başladığını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, gerekli başvuru işlemlerinin ardından Bakanlar Kurulu'nda da kabul edilmesinden sonra alt yapı çalışmasına başlanılacağını ifade etti.

Cilvegözü Yolu üzerinde 2 bin 160 dekarlık alanda kurulması için çalışmalar sürerken iş adamlarının, müteşebbislerin Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası'na başvurmalarını isteyen Şanverdi, "İlçemize kazandıracağımız karma organize sanayi ile yapılacak yatırımlarla işsizliğe de çare olacağız. Çalışmalar devam ediyor" dedi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Şanverdi Cilvegözü Reyhanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title