Haberler

Malatya'da Rehber Öğretmenler Toplandı

Güncelleme:

Battalgazi Milli Eğitim Müdürlüğü 2.bölgeye bağlı okullarda çalışan rehberlik öğretmenleri zümre toplantısı yaptı.

Battalgazi Milli Eğitim Müdürlüğü 2.bölgeye bağlı okullarda çalışan rehberlik zümre başkanları toplantı yaptı.

Türk Telekom İlkokulu Müdürlüğü'nde gerçekleşen toplantıya Hidayet İlkokulu, Hidayet Ortaokulu, Tevfik Memnune Gültekin İlkokulu, Yahya Kemal Bayatlı İlkokulu, Vakıfbank İlkokulu, Vakıfbank Ortaokulu, Melekbaba Ortaokulu, Türk Telekom İlkokulu, Türk Telekom Ortaokulu ve Hatice İsmet Şeftalicioğlu Ortaokulu'nda zümre başkanı olan rehber öğretmenler (psikolojik danışman) katıldı.

Toplantıda 2014-2015 Öğretim yılı 1.dönem rehberlik çalışmalarının genel değerlendirmesi yapılarak, kaynaştırma öğrencileri, rehberlik plan ve etkinlikleri, iyi örnek uygulamaları, Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile ilişkiler, öğretmenlere müşavirlik, ev ziyaretleri ve veli toplantıları gibi konular üzerinde paylaşımlarda bulunuldu. Okullarda yapılan ve yapılacak olan rehberlik faaliyetlerinin paylaşılıp, tartışıldığı güzel bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyleyen Hidayet İlkokulu Rehber Öğretmeni Yılmaz Konuk, yapılan toplantının rutin zümre toplantılarından farklı geçtiğini, çeşitli konuların tartışılarak enine boyuna konuşulduğunu söyledi.

Rehberlik anlamında öğrenci ve velilere yönelik yapılabilecek farklı uygulamaların dile getirildiği bir toplantı olduğunu belirten Konuk, yaklaşık iki saat boyunca bütün katılımcıların bu sürece katkı sunduğunu belirtti. Toplantıda alınan karar ile birlikte Malatya'daki rehber öğretmenlerin WhatsAp adlı sosyal paylaşım ağında "PDR Paylaşım Grubu" adında bir grup kurularak etkinlik ve iyi örnek paylaşımlarının buradan yapabileceğini belirten Kokun, bu sayede hem güzel uygulamaların bütün okullara yayılmasının sağlanacağını, hem de rehber öğretmenler için güncel bir iletişim ağının oluşacağını sözlerine ekledi.

Toplantıya katılıp fikirlerini grupla paylaşan Yahya Kemal Bayatlı İlkokulu Rehber Öğretmeni Serdar Akgün ise, toplantıya ev sahipliği yapan Türk Telekom Ortaokulu rehber öğretmenlerine grup adına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Türk Telekom Battalgazi Malatya Yerel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title