Haberler

Protokol Masasını İşporta Tezgahına Çevirdi !

Adana Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından verilen iftar yemeğinde tespih satama çalışan şahıs, protokol masasını işporta tezgahına çevirdi.

Adana Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından verilen iftar yemeğinde tespih satama çalışan şahıs, protokol masasını işporta tezgahına çevirdi.

Merkez Çukurova İlçesine bağlı Toros Mahallesi'ndeki dernek binasında dün akşam verilen iftar yemeğine AK Parti Genel Başkan Danışmanı Adana Milletvekili Necati Çetinkaya, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy ve Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık'ın yanısıra çoğunluğu Elazığlı olan işadamı, bürokrat ve sivil toplum örgütü temsilcilerinden oluşan davetliler katıldı.

Bu arada iftar yemeğinin davetsiz misafirleri de vardı. Kalabalık iftar davetini fırsat bilen 52 yaşındaki Nemci Gökmen adlı şahıs, yemeğinin henüz başında protokol masasına gelerek herkesin şaşkın bakışları arasında çantasından tespihleri çıkarıp satmak istedi. Dernek Başkanı Şinasi Karaaslan'ın ve Milletvekili Necati Çetinkaya'nın "Yemekten sonra ! " uyarısı üzerine şahıs, protokol masasına oturarak beklemek istedi. İkaz üzerine bu sefer yan masaya geçerek bir süre bekleyen satıcı, yemeğin bitmesini beklemeden tespihleri çıkarıp etraftakileri göstermeye başladı. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aldırmaz ve Cumali Çetinkaya tespihleri bir süre inceledi. Vali Coş ise tespihleri satmaya çalışan Gökmen'e "Vergi Dairesi Başkanı sana bakıyor. Sattığın tespihler karşılığında fiş vereceksin herhalde" diyerek takılması gülüşmelere neden oldu. Gökmen, Aldırmaz ve Cumali Çetinkaya'ya birer tespih satarak dernek binasından ayrıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Avni Coş Zihni Aldırmaz Çetinkaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title