Haberler

Özkeçeci, Ramazan Ayını Kutladı

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, 11 ayın sultanı Ramazan dolayısıyla tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutladı.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, 11 ayın sultanı Ramazan dolayısıyla tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutladı.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, İslam Aleminin heyecanla beklediği, bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret ayı olarak bilinen 11 Ayın Sultanı Ramazan ayına girildiğini hatırlattı.

Özkeçeci,"Başı rahmet ortası mağfiret sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan Ayını tekrar idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini barındıran Ramazan Ayı, mukaddes kitabımız Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indiği mucizelerle dolu bir aydır. Ramazan Ayı, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği bir aydır. Bu ayda her zamankinden fazla olarak düşkün ve muhtaçlara yardım eli uzatılmalı çocuk ve yaşlıların gönlü alınmalıdır. Bu ay içinde oluşturulan birlik ve beraberlikler, yıl boyu, hatta belki bir ömür boyu sürecek birlik ve beraberliklerin sebebi ve çekirdeğidir. Bu beraberlik sadece insanlarla ve dostlarla değil, aynı zamanda ibadetlerle olan beraberliktir. Bu ayda her yönden kat edilen mesafe diğer aylara göre çok fazladır. Ramazan'ı değerlendiren bir insan, diğer ayları da manen daha dolu dolu geçirir. Umarım ki bu ayı en iyi şekilde değerlendirenlerden olur, Müslümanlara tuttuğu oruçlarla sabırlı olmayı öğreten Ramazan bizlere hoşgörü birlik beraberlik ve kardeşlik duygularını hatırlatır ve Aziz Milletimizin birlik ve beraberliğinin kuvvetlenmesine, tüm insanlık için, bereket, barış, huzur ve manevi kazançlara vesile olur.Rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı, ferdin ve toplumun hayatını intizama sokan, ciddiyet ve disiplin altına alan, koruyucu ve kollayıcı bir fonksiyon icra eden, düşünme ve nefis muhasebesi fırsatı veren bir irade eğitimi olan oruç ibadetini yerine getireceğimiz bu Ramazan ayının başta Gaziantepli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerifini en kalbi duygularımla kutluyor, bu mübarek ayın şehrimiz, ülkemiz, milletimiz ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" ifadelerine yer verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

11 Ayın Sultanı Gaziantep AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title