Haberler

Niğde Belediyesinde Bayram Hazırlığı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Belediyesi olarak Kurban Bayramı için yapılan hazırlıklar hakkında bilgi verdi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Belediyesi olarak Kurban Bayramı için yapılan hazırlıklar hakkında bilgi verdi.

Belediye her türlü tedbiri aldı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Kurban Bayramında Niğde Belediyesi Birinci sınıf Mezbahasının dört dörtlük bir şekilde hizmet vereceğini belirterek; "Belediye her bayramda olduğu gibi bu bayramda da her türlü tedbiri aldı. Gerek itfaiye hizmetlerini, gerek zabıta hizmetlerini ve kurban kesim noktalarının oluşturulması ile ilgili her türlü çalışmamızı tamamladık. Kurban Bayramına belediyemiz hazır" dedi.

Tüm inanlara Kurban Bayramının hayırlar getirmesini diliyorum

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Tüm Türk Milletinin ve tüm inananların Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bölgemizde akan kan ve göz yaşı var. Bu akan göz yaşı ve kanın dinmesine Kurban Bayramının vesile olmasını temenni ediyorum. Türkiye'miz ve bölgemiz hassas bir süreçten geçiyor. Özellikle Suriye ve Irak'taki karışıklıklar ve oradaki başıboşluktan meydana gelmiş, yer bulmuş olan terör örgütlerinin olduğunu hep beraber biliyor görüyor ve takip ediyoruz. Ülkemize, milletimize devletimize Allah zeval vermesin, inşallah başımız ağrıyacak işlerin içerisinde olmayız. İnsanımızın inşallah burnu kanamaz. Ama burnu kanayanlara da yardımcı olmak gerekir. Tüm dünyada inananların sıkıntılı bir süreçten geçtiğini biliyoruz. Kurban Bayramının da bu sıkıntılı sürecin son bulmasına vesile olmasını diliyoruz. Hayırlı Bayramlar diliyorum. Kesilecek kurbanların ve edilecek duaların kabulünü Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum " şeklinde konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Faruk Akdoğan Niğde Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title