Haberler

Muş'ta Oy Kullanımı

Muş Valisi Seddar Yavuz, ailesi ile birlikte oyunu kullanarak, Muş’ta şu anda hiçbir sıkıntının söz konusu olmadığını belirterek, “Vatandaşımızın özgür ve hür iradesinin sandığa yansıması noktasında her türlü tedbiri almış bulunuyoruz” dedi.

Muş Valisi Seddar Yavuz, ailesi ile birlikte oyunu kullanarak, Muş'ta şu anda hiçbir sıkıntının söz konusu olmadığını belirterek, "Vatandaşımızın özgür ve hür iradesinin sandığa yansıması noktasında her türlü tedbiri almış bulunuyoruz" dedi. Merkez Vali Adil Yazar Ortaokulu'nda eşi Selda Yavuz ile birlikte 1092 Nolu sandık başına geçerek oyunu kullanan Vali Seddar Yavuz, sandıktan ne sonuç çıkarsa çıksın tüm siyasi partilerin halkın hür iradesine saygı göstermesi gerektiğini söyledi. Valilik olarak her türlü güvenlik tedbirini aldıklarını ifade eden Vali Yavuz, "Hepinizin bildiği gibi demokrasilerde olmasa olmaz halkın iradesi ve bağımsız yargı tarafından yapılan seçimlerdir. Dolayısıyla sandık olmadan demokrasi olmaz, özgür ve hür iradenin sandığa yansıması olmadan da demokrasilerden bahsedilemez. Bugün milletimiz açısından bir demokrasi bayramıdır. Bu bayramın huzur içerisinde gerçekleşmesi en büyük dileğimiz. Biz valilik olarak vatandaşımızın özgür ve hür iradesinin sandığa yansıması noktasında her türlü tedbiri almış bulunuyoruz. Seçimlerin ilimize, ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

"Sandıktan hangi sonuç çıkarsa çıksın tüm siyasi partilerin, adayların halkın iradesine saygı göstermesi gerektiğini, olgunlukla karşılaması gerektiğini belirtmek istiyorum" diyen Vali Yavuz, "Ama biz devlet olarak her türlü ortama ve şarta hazırız. Ümit ediyorum ki herkes bu olgunluk içerisinde davranır ve hareket eder. O yüzden tekrar hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Şu ana kadar ulaşan bir sıkıntı yok. Bir sıkıntı gözükmüyor. Ümit ediyoruz ki herhangi bir sorun çıkmaz, herhangi bir sorun çıktığı takdirde müdahale edebilecek yeterli hazırlığa ve güce sahibiz. Tabi ki temenni etmiyoruz. Herkes özgür, hür iradesi ile sandığa gitsin ve tercihini yapsın. Biz halkımızın iradesine sonuna kadar saygılıyız" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selda Yavuz Muş Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

ASMAZI.ASAR:

Vali. beyin. hürlükten. ne. anladigina. bagli

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title