Haberler

Mugiad Üyelerine Beden Dili Eğitimi

Muğla Genç İş Adamları Derneği (MUGİAD) tarafından düzenlen “Kelimelerin Ötesinde Beden Diliniz Ne Anlatıyor” konulu 3 aşamadan oluşan seminerin ilki Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Ali Emre Aydın’ın sunumuyla Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Muğla Genç İş Adamları Derneği (MUGİAD) tarafından düzenlen "Kelimelerin Ötesinde Beden Diliniz Ne Anlatıyor" konulu 3 aşamadan oluşan seminerin ilki Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Ali Emre Aydın'ın sunumuyla Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu toplantıya MUGİAD Başkanı H. Koray Özcan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayla Özsan, Yönetim kurulu üyeleri ve MUGİAD üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MUGİAD Başkanı H. Koray Özcan, beden dilini iş yaşamında kullanmanın iletişimde bulunmamız açısından önemine değinerek, "Bulunduğumuz konuma göre duruş ve hareketleri doğru bir şekilde kullandığımız takdirde karşımızdakine ulaşmamız ve iletişimde etkili olmamız mümkün olur. Beden Dili konuşmamızdan öte söylediklerimizi de destekleyerek anlam bütünlüğü katar, anlamayı ve ifade etmeyi kolaylaştırır. İletişimde olduğumuz beden dili bizim olumlu ya da olumsuz karar vermemizde de etkilidir. Beden dilini ne kadar açık ve doğru kullanırsak iletişimimiz de o kadar kolaylaşır. Aslında önemli olan sözlerinizin beden dili ile desteklenerek karşılıklı güvenin oluşturulmasıdır" dedi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Ali Emre Aydın katılımcıları Beden Dilini kullanma konusunda detaylı bir şekilde bilgilendirdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Emre Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title