Haberler

Milas'ta Senfonik Kent Orkestrası Büyüledi

Milas Belediyesi Senfonik Kent Orkestrası tarafından verilen konser izleyenleri adeta büyüledi.

Milas Belediyesi Senfonik Kent Orkestrası tarafından verilen konser izleyenleri adeta büyüledi. Milas Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl kurulan ve çalışmalarına aralıksız devam eden Senfonik Kent Orkestrası ikinci kez izleyici karşısına çıktı.

Geçtiğimiz yaz aylarında ilk kez konser veren yaşları 7 ila 50 arasındaki orkestra üyeleri bu kez Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonunda sevenlerinin karşısına çıktı. Orkestra üyeleri yöresel müzikten, pop müziğine, yabancı parçalardan gitar konçertosuna kadar bir birinden güzel 17 eseri katılımcılara dinlettirdi. Gecede sahneye çıkan yaşı en küçük solist Nadircan Alaçeşme de sempatik tavırları ve sergilediği performansla izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Kent Orkestrası Şefi Tuncay Mızrak nezaretinde oldukça başarılı bir performans sergileyen müzisyenler ve ses sanatçıları izleyicilerden bol bol alkış aldılar.

Konserin sona ermesinin ardından Kent Orkestrası Şefi Tuncay Mızrak'a teşekkür eden Milas Belediye başkanı Muhammet Tokat, geçen konseri izleyemediğini ancak bu konserde büyülendiğini ifade etti. Başkan Tokat, "Gerçekten mükemmel bir sunum oldu. Tuncay hocamız bu ilçenin yetiştirdiği çok değerli bir insan. Kendisi gibi de çok iyi bir ekip yaratmış. Demek ki sahip çıkınca niyetlenince oluyormuş. Görev sürem boyunca kültür sanat faaliyetlerinin bu kadar artmasından dolayı son derece mutluyum. Ben bu ekipten yeni bir konser bekliyorum. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Sanatın her dalında ilçemizin örnek gösterilebilecek bir ilçe olduğumuza inanıyorum. Bu anlamda çalışmalarımız devam ediyor. 8 Mart'ta Milaslıları Türkan Şoray ile buluşturacağız. Bir işin içinde halk varsa o zaman anlamlıdır ve sizlerin burada olması bizler için çok anlamlı. Dertsiz kalın, acısız kalın, tasasız kalın ancak neşesiz, sağlıksız ve sanatsız kalmayın diyorum" ifadelerine yer verdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milas Belediyesi Muhammet Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title