Haberler

Mersin'de Yol Kapatma Eylemi

Silifke Otobüsçüler Kooperatifi üyeleri ile onlara destek veren bazı vatandaşlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin Silifke merkeze kadar yolcu taşımasını protesto için otobüs terminali karşısındaki yolu bir süre ulaşıma kapattı.

Silifke Otobüsçüler Kooperatifi üyeleri ile onlara destek veren bazı vatandaşlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin Silifke merkeze kadar yolcu taşımasını protesto için otobüs terminali karşısındaki yolu bir süre ulaşıma kapattı.

Kooperatif üyeleri ve vatandaşlar Mersin-Taşucu arasında yolcu taşımacılığı yapan Mersin Büyükşehir Belediyesine ait bir yolcu otobüsünün yolunu keserek aracı durdurdu.

Otobüsün camına uçurumda cesedi bulunan Silifke Otobüsçüler Kooperatifi ve Silifke Belediye Spor Kulübü Başkanı Ünal Ünüvar'ın fotoğrafını asan eylemciler, otobüsün yoluna devam etmesini engellemek için yola oturma eylemi yaptı.

Büyükşehir Belediyesinin Silifke'ye kadar yolcu taşımasını istemediklerini belirten eylemciler, bu durumun bir an önce düzeltilmesi gerektiğini dile getirdi.

Olay yerine gelen emniyet güçleri, eylemcileri ikna ederek yolu trafiğe açtı.

Kaynak: AA / Yerel

Silifke Yerel Haberler

500

Yorumlar (3)

Adınızı Yazın:

keşke biraz adam olabilseniz de vatandaş da size hak verebilse. noldu kazancınız düştü demi ondan sağa sola saldırıp yol kesiyorsunuz. eğer gasp edilen bir hakkınız varsa yasal yollarla hak arayın. eşkıyalık yapıp yol keserek değil.

2
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

evlerine ekmek götüren sadece silifke koop değil vatandaşta ekmek götürüyor ayrıca cebini de düşünmek zorunda. muavinleriniz artist klima aç dersin bozuk der su istersin yok der. istediği yolcuya posta koyup indirebilir. yok pasolu 10 pasosuz 12 tl ne saçma iş . size vereceğime belediyeye veririm hem ucuz hem konforlu hem güvenirli. . vatandaş çok memnun KOCAMAZA teşekkürler

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

İŞLERİNE GELMEDİ TABİ SAAT BAŞI DEĞİL DAKKA BAŞI KALKMLI BENCE

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title