Haberler

Mardin'in Yolağzı Beldesinde Alt Yapı Çalışmaları Hızlandı

Mardin'in Midyat İlçesi Yolağzı Belde Başkanı Adem Tekin, Kendi İmkanlarıyla Yaptıkları Alt Yapıdan Sonra Üst Yapıya Önem Verdiklerini Söyledi.

Mardin'in Midyat ilçesi Yolağzı Belde Başkanı Adem Tekin, kendi imkanlarıyla yaptıkları alt yapıdan sonra üst yapıya önem verdiklerini söyledi.

Mardin'in Midyat ilçesi Yolağzı Beldesi, cadde ve sokakların kilitli taş parkeyle döşenmesiyle modern bir görünüme kavuştu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belde Başkanı Adem Tekin, kendi imkanlarıyla yaptıkları alt yapıdan sonra üst yapıya önem verdiklerini belirterek, "Beldemizin en büyük sorunu olan alt yapı, su ve kanalizasyon çalışmalarından sonra beldemize 300 tonluk ayaklı su deposu inşa ederek hizmete soktuk. Bunun yanında beldenin tamamına şebeke suyu ve su atık kanalizasyon çalışmalarını

tamladık. Beldemizin alt yapısının büyük bir bölümünü tamamladık. Şimdi de üst yapı çalışmalarına başlayarak cadde ve ara sokakları kilitli parke taşıyla döşemeye başladık. Beldemizde yaşayan vatandaşlarımız yazın tozlu, kışın çamurlu olan caddelerden kurtuldu" dedi.

Başkan Adem Tekin, daha sonra belediyenin yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

(SE-SK-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title