Haberler

Malazgirt'te Daka Toplantısı Yapıldı

Malazgirt ilçede Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından "2015 Yılı Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Mali Destek Programı" toplantısı yapıldı.

Malazgirt ilçede Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından "2015 Yılı Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Mali Destek Programı" toplantısı yapıldı.

Malazgirt Öğretmen Evi'nde düzenlenen toplantıda konuşan DAKA Program Yönetim Birim Uzmanı Nurettin Polat, program kapsamında 13 milyon 500 bin lira kaynağın, projeleri başarılı bulunan başvuru sahiplerine verileceğini söyledi.

Programla, TRB-2 Bölgesi'nde yer alan Bitlis, Hakkari, Muş ve Van illerindeki imalat sektöründe faaliyet gösteren KOBİ'lerin kapasitelerinin artırılması, ürün hizmet çeşitlerinin veya kalitelerinin geliştirilmesi, pazarlama imkanlarının genişletilmesi yoluyla bölgesel ekonomik büyümeye ve istihdamın artırılmasına katkı sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Polat, şöyle konuştu:

"Proje başvuruları 3 Ağustos 2015 saat 23.59'a kadar Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden yapılmalı ve gönderilmelidir. Saat 23.59 itibariyla sistem otomatik olarak kapanacak ve sonrasında herhangi bir değişiklik veya gönderim işlemi yapılamayacaktır. Projenin KAYS üzerinden alınan çıktısı, diğer belgelerle elden 10 Ağustos 2015 saat 17.00'ye kadar DAKA'ya teslim edilmelidir. Zamanında KAYS üzerinden gönderilmeyen veya matbu olarak DAKA'ya sunulmayan proje başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır."

Toplantıya, DAKA Kalkınma Kurulu Başkan Yardımcısı Şeyhmus Solgun, DAKA Muş Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Oğuz Tuncay Görür, Malazgirt Esnaf ve Sanatkarlar Genel Sekreteri Nazım Yalçın, Kızılay İlçe Şube Başkanı Erhan Arslan, kurum amirleri, okul idarecileri, yatırımcı ve iş adamları katıldı.

Toplantı, katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla son buldu.

Kaynak: AA / Yerel

Malazgirt Hakkari Bitlis Muş Yerel Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakan Tekin'den, Kocaeli'de öğretmene saldırıya tepki: Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu hayata geçireceğiz

Bakan Tekin'den, Kocaeli'de öğretmene saldırıya tepki: Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu hayata geçireceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title