Haberler

Malatya İl Genel Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı

Malatya İl Genel Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı yapıldı.

Malatya İl Genel Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı yapıldı.

İl Özel İdare'deki toplantıda, Plan ve Bütçe Komisyonlarının teklifleri görüşüldü. Esenlik İmar, İnşaat, Ticaret ve Limited Şirketi'nin sermayesinin yüzde 5'lik kısmının İl Özel İdaresi'ne ait olduğu, 200 bin lira sermaye artış farkının da İl Özel İdare 2012 yılı bütçesinden karşılanmasına ilişkin raporun komisyonca görüşülmesine karar verildi.

Ayrıca, Tokluca köyüne bağlı Poliler, Han ve Esence mezralarına Yaygın belediyesinden verilen içme suyunun sağlığa zararlı olduğu için mezralara İl Özel İdaresince içme suyu amaçlı isale hattının yapılması önerisi de ilgili komisyona gönderildi.

Toplantıda, İl Afet ve Acil Durum Başkanlığı'nca ödenmesi gereken yemek paralarına ilişkin Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulması da ele alındı. Plan ve Bütçe Komisyonu'nun bütçeden, gerekli miktarı belirleyerek, Yargıtay'ın kararının ardından İl Afet ve Acil Durum Başkanlığı'na ilgili ödeneği ödemesi kararlaştırıldı.

Muhabir: Tuba Karahan

Yayıncı: Önder Felek - MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title