Haberler

Kutlu Doğum Haftası

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, belediye tarafından Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, belediye tarafından Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen programa, Kaymakam Köksal Şakalar, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Bozüyük Açık Cezaevi Müdürü Kerim Çiftlikli ve AK Parti Bilecik Milletvekili adayı Halil Eldemir ile vatandaşlar katıldı.

Bakıcı, burada yaptığı konuşmada, Hazreti Muhammed'in birçok özelliği bulunan özel bir insan olduğunu belirterek, "O'na bugün İslam alemi inanmaya çalışıyor ve bize vermiş olduğu öğütler sayesinde de hayatını idame ettirmeye çalışıyor" dedi.

Yeni nesilde sıkıntıların olduğunu dile getiren Bakıcı, şöyle konuştu:

"Çocuklarımıza dini anlamda iyi bir eğitim sağlayabilirsek, ileride yaşanabilecek olan sıkıntıları gideririz diye düşünüyorum. Yaşanan sıkıntıları görmezden gelemeyiz. O yüzden bizler aileler olarak çocuklarımızın eğitimine ağırlık verelim. Onları yanlış yola sapmaktan çevirelim. Geçmişte yaşadığınız sıkıntıları şu andaki çocuklarınıza öğretmenizi istiyorum. Ananemin yaşadığı dönemde Kuran'ı göğsüne koyarak camiye gittiğini bilen birisiyim. Ne sıkıntılar yaşadığını, neler gördüğünüz bir tek o ve Allah biliyor. Bugün çok güzel bir görüntü, yapılamayanları yapmaya başladık. O yüzden bize bu imkanları sağlayan başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Başbakanımız ve ekibine ne kadar şükretsek azdır."

Konuşmanın ardından ilahi sanatçısı Dursun Ali Erzincanlı sahne aldı.

Kaynak: AA / Yerel

Fatih Bakıcı Dodurga Bozüyük Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title