Haberler

Kurşunluoğlu Ailesinin Mutlu Günü

Güncelleme:

Eski Van milletvekillerinden Kurşunluoğlu'nun torunu iş adamı Paşa Kurşunluoğlu'nun oğlu Hasan Kurşunluoğlu görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Eski Van milletvekillerinden Mirza Kurşunluoğlu'nun torunu iş adamı Paşa Kurşunluoğlu'nun oğlu Hasan Kurşunluoğlu görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Hasan Kurşunluoğlu, Van'daki bir otelde düzenlenen düğünle yaşamını Duygu Akyüz ile birleştirdi.

Düğün törenine katılan yaklaşık 2 bin davetli mahalli sanatçılar Mehmet Öndül, Kazo ve Servet Devran'ın söylediği şarkılar eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar halay çekerek eğlendi.

Düğün töreninin ardından duygularını dile getiren iş adamı Kurşunluoğlu, Allah'ın bütün anne ve babalara böylesi mutlu günleri nasip etmesini diledi.

Kurşunluoğlu, "Canımdan çok sevdiğim evladımın bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm akraba ve dostlarımıza, bizzat gelemeyip, kutlama dileklerini telefon ile bildiren, çelenk gönderen bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. Çok mutluyum ve çok sevinçliyim" dedi. - Van

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title