Haberler

Kumluca'daki Kaza

Antalya'nın Kumluca İlçesinde Tur Otobüsü ile Otomobilin Çarpışması Sonucu Meydana Gelen Trafik Kazasında Yaralananlar Kemer ve Antalya'daki Hastanelere Gönderildi

Antalya'nın Kumluca ilçesinde tur otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralananlar Kemer ve Antalya'daki hastanelere gönderildi.

Kumluca Kaymakamı Salih Işık, Kumluca-Antalya karayolu Belen mevkisine giderek kaza yerinde incelemelerde bulundu. Kaymakam Işık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazada ilk belirlemelere göre otomobilde bulunan bir Türk vatandaşının öldüğünü bildirdi.

Kendilerine ulaşan bilgilere göre 18 kişinin yaralandığını, bunların içinde durumu ağır olanlar bulunduğunu kaydeden Kaymakam Işık, yaralıların Kemer ilçesi ile Antalya'daki hastanelere ambulans ve helikopterle gönderildiğini söyledi.

Işık, tur otobüsünde, 25 Fransız turist ile 2 mürettebat bulunduğunu vurguladı.

Bu arada Kemer Özel Yaşam Hastanesine 3'ü ağır, 5 turist kaldırıldı. Yaralılardan ikisinin 12 yaşındaki Arnaud Scheid ve annesi Carolinne Scheid olduğu öğrenildi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesine 1'i helikopterle olmak üzere 5, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine de 2 yaralı getirildi.

(MÇ-DE-ŞEN-İU) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title