Haberler

Kozan'da Sağlık Personeli Hatıra Ormanı Kuruldu

Adana’nın Kozan ilçesinde Sağlık-Sen ilçe Temsilciliğince hazırlanan, Kozan Kent Konseyi himayesindeki "Kozan Sağlık Personeli Hatıra Ormanı Projesi" TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı ve Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar katılımıyla hayata geçti.

Adana'nın Kozan ilçesinde Sağlık-Sen ilçe Temsilciliğince hazırlanan, Kozan Kent Konseyi himayesindeki "Kozan Sağlık Personeli Hatıra Ormanı Projesi" TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı ve Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar katılımıyla hayata geçti.

Kozan Feke Karayolu Sırelif mevkisinde kurulan hatıra ormanın hakkında bilgi veren Kozan Sağlık-Sen Temsilcisi Çağlar Çoban, "2012 yılında inşaatına başlanan 200 yataklı Kozan Devlet Hastanesi projesinin inşa alanında kalan yaklaşık 5000 metrekare alanda bulunan 719 çam ağacı maalesef kesildi. Kesilen ağaçların yerine Kozan Feke karayolu Sırelif mevkisinde 6000 metrekarelik alanda 900 fidanı toprakla buluşturuyoruz. Bununla da yetinmeyip yeni yapılan hastane çevresine 919 adet çeşitli ağaç ve fidanlar dikilecek" dedi.

Adana Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Zehra Özgan ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından dualarla yaklaşık bin fidan toprakla buluştu.Program esnasında protokole sağlık personellerini temsilen beyaz önlük giydirildi ve fidan dikimleri beyaz önlüklerle yapıldı.

Törene Adana Kamu Hastaneleri Kurumu Genel Sekreteri Uz. Dr. Kemal Kiraz, Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Recep Kurum, Kamu Hastanelerinin Yöneticileri, AK Parti İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili, sağlık personelleri, öğrenciler ve davetliler katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necdet Ünüvar Kozan Yerel Haberler

İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Bakmadan Geçme

6 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bakırköy Belediye Başkanı'nın vaadi ne? Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu'nun tepki çeken vaadi ne oldu? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 6 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'yi ne zaman ziyaret edecek? Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman görüşecek? İzmir'de bugün yağmur var mı? 6 Haziran İzmir'de yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? 7 Haziran hangi burç? 7 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl deprem büyüklüğü ne kadar, kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli son dakika deprem verileri! POMEM sonuçları açıklandı mı? 31. Dönem POMEM mülakat sınav yerleri belli oldu mu? ÖSYM sınav yeri öğrenme nasıl yapılır? ÖSYM sınav yeri nereden, hangi siteden öğrenilir? Kurban Bayramında bankalar tatil mi 2024? Bayramda bankalar açık mı, kapalı mı olacak? İstanbul'da ormana girişler yasaklandı mı? Ormana giriş neden yasak, ne oldu? 10 Ekim hangi burç? 10 Ekim'de doğanlar hangi burç oluyor? 10 Ekim tarihi hangi burç olur? İstanbul'da ormana giriş yasağı var mı, ne zaman başlıyor 2024? İstanbul'da hangi ormanlara giriş yasağı var? Apple'a neden soruşturma açıldı? Rekabet Kurulu Apple hakkında neden soruşturma başlattı? İzmir'de ormanlara giriş yasağı var mı, ne zaman başlıyor 2024? İzmir'de hangi ormanlara giriş yasağı var?
Müge Anlı'da mide bulandıran cinayet itirafı: Halamla babaannem bir adamı öldürüp kıyma makinasında çekti

Müge Anlı'da mide bulandıran cinayet itirafı: Halamla babaannem bir adamı öldürüp kıyma makinasında çekti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title