Haberler

Konak'ta Anneler ve Çocukların Spor Keyfi

Bizim Çocuklar projesi ile İzmir’de bir ilki başlatan Konak Belediyesi, bu kez anne ve çocukların aynı anda spor yapmasına olanak sağladı.

Bizim Çocuklar projesi ile İzmir'de bir ilki başlatan Konak Belediyesi, bu kez anne ve çocukların aynı anda spor yapmasına olanak sağladı.

Sporun fiziksel yetenekleri geliştirmenin yanı sıra, beden ve ruh sağlığını korumadaki öneminin dikkate alınarak başlatılan uygulamanın en güzel örneği, Konak Belediyesi'nin Gültepe'deki Levent Spor Tesisleri'nde açılan spor okulunda yaşanıyor. Yaz tatillerini spor yaparak değerlendirmek isteyen çocuklara anneler de eşlik ediyor. 7-14 yaş aralığındaki çocuklar, haftanın alto günü spor yaparken, anneler de uzman eğitmenler eşliğinde step, aerobik ve pilates ile form tutuyor. Tamamen ücretsiz olan kurslar ise yoğun ilgi görüyor.

Farklı yaş aralıklarında 25 kadın kursiyerin katıldığı Levent Spor Tesisleri'ndeki step, aerobik ve plates kursları uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Çoğunluğu ev hanımı olan kursiyerler, spor salonunda sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki grup halinde günde bir saat step, aerobik ve pilates yapıyor, eğitimler sayesinde hem zinde kalıyor hem de sosyalleşme imkanı buluyor. Kursların kış döneminde de devam edeceğini belirten Konak Belediyesi yetkilileri ise isteyen vatandaşların Spor İşleri Müdürlüğü'nün 0232 482 10 39 numaralı telefonunu arayarak gerekli başvuru şartlarını öğrenebileceklerini dile getirdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gültepe İzmir Konak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title