Haberler

Kırklareli'de Atatürk Portreleri'ne Çirkin Saldırı

Kırklareli Belediyesi tarafından Atatürk Stadyumunun yan duvarına asılan Atatürk portreleri, kimliği belirsiz kişi veya kişilerden tarafından çizildi.

Kırklareli Belediyesi tarafından Atatürk Stadyumunun yan duvarına asılan Atatürk portreleri, kimliği belirsiz kişi veya kişilerden tarafından çizildi. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Portrelere Atatürk düşmanları zarar veriyor" dedi.

Atatürk portrelerinin kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edildiğini gören Belediye yetkilileri, portrelerin İstasyon Caddesine taşınması kararı aldı.

"ATATÜRK DÜŞMANLARI YAPTI"

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Maalesef bazı kendini bilmez Atatürk düşmanları, bizim Atatürk stadı yanına astığımız portrelere zarar veriyorlar. Biz sürekli tahribat verilen portreleri yenileri ile değiştiriyoruz. Geçtiğimiz hafta değiştirdiğimiz portrelerin yine tahrip edildiğini tespit ettik. Özellikle Atatürk'e yapılan bu çirkin saldırı bizleri derinden üzüyor. Biz bunu yapanları kınıyoruz ve yapanları tespit etmek için çalışma başlattık. Bu çirkin saldırılar nedeni ile biz de Atatürk portrelerini İstasyon Caddesi'ne taşıma kararı aldık. Vatandaşlarımızdan ricam, yeni yerlerine konulacak olan Atatürk portrelerine sahip çıkmalarıdır" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Siyam Kesimoğlu Mustafa Kemal Atatürk Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title