Haberler

KIRKKAB-1 Üyeleri Hollanda'ya Gitti

Güncelleme:

Kırklareli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Yapma ve İşletme Birliğine üye Belediye Başkanları, Katı Atık Bertaraf tesislerinde inceleme yapmak üzere Hollanda'ya gitti.

Kırklareli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği'ne (KIRKKAB-1) üye Belediye Başkanları, Katı Atık Bertaraf tesislerinde inceleme yapmak üzere Hollanda'ya gitti.

KIRKKAB-1 Başkanı Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu öncülüğünde, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz ve Kofçaz Belediye Başkanı Mehmet Balcı, 16-19 Temmuz tarihleri arasında Hollanda'nın Amsterdam şehrinde bulunan katı atık bertaraf tesislerinde incelemelerde bulunacak.

Çalışma ziyareti hakkında açıklamalarda bulunan Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu, daha önce Kanada'da incelemelerde bulunulan katı atık tesislerinin, bir benzeri olan Hollanda'daki tesisleri incelemek üzere Hollanda'ya gittiklerini belirterek, "Katı atık bertaraf tesisinin Kırklareli'ye kazandırılması konusunu çok önemsiyorum. Bu konuda geçtiğimiz haftalarda Kanada'da bir incelemede bulunmuştuk. Şimdi KIRKKAB-1 üyesi arkadaşlarımız ile Hollanda'nın Amsterdam şehrinde araştırmalar yapacağız. Biz önce bir bilgi sahibi olmayı amaçlıyoruz. Böyle bir tesisin Kırklareli'ye kazandırılması konusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Siyam Kesimoğlu Kırklareli Amsterdam Hollanda Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title