Haberler

Kilis'te Futbol Yaz Okulu Başladı

Kilis Belediyesi Tarafından Organize Edilen Futbol Yaz Okulu Açıldı.

Kilis Belediyesi tarafından organize edilen futbol yaz okulu açıldı.

Kilis Belediyespor eski teknik direktörü Oktay Anderoğlu, Kilis Belediyespor'lu eski futbolcular Tevfik Ercan ile İlhami Gezici'nin hocalığını yaptığı futbol yaz okulu açıldı. Kilis Belediyesi futbol yaz okulunda 1990 ve 1997 arası doğumlu minikler, yıldızlar ve gençler kategorisinde 75 sporcu ile çalışmalara başlandığını belirten Oktay Anderoğlu, "Amacımız çocukları kötü alışkanlıklardan alıkoymak, futbol temel özelliklerini öğretmek, iyi insan, sağlıklı insan olmak yolunda bir şeyler vermektir" dedi.

Ailelerin gösterdikleri ilginin kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Anderoğlu, "Futbol yaz okulundaki minik futbolcularımız Polat Halı Saha ve Polisevi halı sahasında antrenmanlarını yapmaktadır. Kilis Belediyespor futbol yaz okulunun açılmasında büyük katkı sağlayan Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kerkütlüoğlu, Polat Halı Sahası ve Polisevi yetkililerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

(MAD-OÇ-EYB-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title