Haberler

Kepez'de En Güzel Ezan Okuma Yarışması

Kepez Belediyesi ve Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bir arada yürüttüğü Ezan-ı Muhammedi Güzel Okuyorum yarışmasının finali, 19 Şubat’ta Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Kepez Belediyesi ve Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bir arada yürüttüğü Ezan-ı Muhammedi Güzel Okuyorum yarışmasının finali, 19 Şubat'ta Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Kepez Belediyesi'nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlediği orta öğretim ve liseleri kapsayan ezan okuma yarışmasında final yapılıyor. Gençlerin kendini geliştirerek yetenekli bireyler olmasını sağlayacak yarışmada en güzel ezanı okuyan yarışmacı finalist olacak.

Geleceğin imamlarının kıyasıya yarışacağı programda güzel ses ve telaffuzu bir araya getiren finalistler yarışmanın final gününde hünerlerini sergileyecek. Kepez Belediyesi'nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte imza attığı sayısız projeden biri olan Ezan-ı Muhammedi Güzel Okuyorum yarışmasının finali 19 Şubat Cuma günü saat 09.30'da Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Kepez Belediyesi Erdem Bayazıt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title