Haberler

Keçiören Belediyesi Konya Fuarı'nda

Güncelleme:

Keçiören Belediyesi, Konya Kent 2013-9. Yerel Yönetim İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, İtfaiye Araçları ve Yangın Güvenliği Fuarı'na katıldı.

Keçiören Belediyesi, Konya Kent 2013-9.Yerel Yönetim İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park ve Bahçe Düzenlemeleri, İtfaiye Araçları ve Yangın Güvenliği Fuarı'na katıldı.

16- 19 Mayıs tarihleri arasında kapılarını açan fuar, Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Belediyeler Birliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi'nin işbirliğiyle gerçekleştirildi. Fuarı gezen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, standları inceleyerek ürünler hakkında bilgi aldı. Daha sonra Keçiören Belediyesi'nin standında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Ak, Kon TV ile de bir röportaj yaptı. Fuarda 136 firma, 14 il ve ilçe belediyesinin temsil edilirken, Keçiören standında belediyenin projeleri ve teknoloji alt yapısı ziyaretçilere tanıtıldı. Konya Valisi Aydın Nezih Doğan ve Konya Belediye Başkanı Tahir Akyürek de, Keçiören Belediyesi'nin standını ziyaret edenler arasındaydı. Konya Yapı ve Dekorasyon Fuarı ve IHS Konya Fuarı ile birlikte gerçekleşen fuarın açılışında konuşan TÜYAP Konya Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarı geçtiğimiz yıl yaklaşık 26 bin kişinin ziyaret ettiğini, bu yıl ise yurtiçi ve yurt dışından yaklaşık 35 bin ziyaretçi gelmesinin beklendiğini söyledi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

19 Mayıs Keçiören Türkiye Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title