Haberler

Kastamonu'da "Eğitici Eğitimi" Sona Erdi

Aile ve Sosyal Politikalar Kastamonu İl Müdürlüğünce düzenlen Aile Eğitim Programı (AEP) "Eğitici Eğitimi" sona erdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Kastamonu İl Müdürlüğünce düzenlen Aile Eğitim Programı (AEP) "Eğitici Eğitimi" sona erdi. Kursiyerler, sertifikalarını Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Sarıkaya'nın elinden aldı.

"Güçlü aile, güçlü toplum" felsefesinden hareketle hazırlanan ve toplumda mutlu ve güçlü ailelerin çoğalmasına katkıda bulunmak amacıyla Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından geliştirilen Aile Eğitim Programı (AEP) çerçevesinde, Kastamonu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Eğitici Eğitimi" Kastamonu Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Gülsüm Kuru'nun koordinatörlüğünde ve Fidan Doğan'ın formatörlüğünde yapılan programa Kastamonu, Çankırı, Sinop ve Karabük illerinden toplam 35 kişi katıldı.

İl Müdürü Ali Sarıkaya, "Ailelerimizi daha güçlü, sağlıklı ve müreffeh hale getirmek amacıyla Bakanlığımız tarafından Aile Eğitimi Programlarının başlatıldı. Ailelerin desteklenmesi için bu programa katılan eğiticilere önemli görevler düştü. Bundan sonra da eğitimci sertifikalarını alan eğiticilerden üstün bir gayret bekliyoruz. Tüm eğiticilere kurumumuz adına teşekkür ediyorum. Hafta boyunca buraya kadar gelip bize destek oldular" dedi.

Ayrıca Sarıkaya, eğitim programı için konferans salonunu tahsis eden Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın'a ve yardımcılarına teşekkür etti. Daha sonra kursiyerlere törenle sertifikaları verildi.

Eğitim programında iktisat alanını Kastamonu Üniversitesi MYO öğretim görevlisi Nadir Ateşoğlu, sağlık alanını Aile Hekimi Dr. Mustafa Şafak, hukuk alanını Av. Yeliz Darende ve medya alanını Basın İlan Kurumu Kastamonu Şube Müdürü Yaşar Kuru, aile iletişimi alanını Banu Işık, Cavit Barış Gezginci ve Özlem Kibar verdi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sarıkaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title