Haberler

Kaski, Hizmetlerine Bir Yenisini Daha Ekledi

Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (Kaski) Genel Müdürü Ender Batukan, Abonelerinin Hayatını Kolaylaştırmak İçin Hizmetlerine Bir Yenisini Daha Eklediklerini Söyledi.

Kayseri Su ve Kanalizasyon idaresi (KASKİ) Genel Müdürü Ender Batukan, abonelerinin hayatını kolaylaştırmak için hizmetlerine bir yenisini daha eklediklerini söyledi.

Batukan, yeni abonelik sırasında zaman kaybını önlemek amacıyla istenilen bilgilerin www.kaski.gov.tr üzerinden temin edilebileceğini belirterek, "Gereksiz zaman kaybını önlemek istiyoruz. Bu nedenle hinterlant kapsamındaki yerleşim yerleri de dahil olmak üzere yeni abonelik işlemlerinin zaman hesabını yaptık. Su abonesi olmak isteyen abonelerimiz ilk önce www.kaski.gov.tr adresindeki 'yeni abonelik için bilgiler' bölümüne girerek istenen evrakları tamamlamaları gerekiyor. Böylece kurumumuza müracaat ettikleri takdirde, orada belirtilen sürede keşif süresi ve KASKİ içi işlemler tamamlanıyor" diye konuştu.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek abone sistemine farklı bir boyut sunmayı hedeflediklerini kaydeden Batukan, bilgisayar kullanımının her geçen gün arttığı bu günlerde, işlemlerin daha hızlı ve güvenli yapılmasını sağlayan internet sayesinde verimlilik artışı kazanımının yanı sıra zaman kaybını da minimuma indirildiğini sözlerine ekledi.

(ŞD-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title