Haberler

Karasu Orman İşletme Müdürlüğü'ne Ziyaret

Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam ve Kocaali Kaymakamı Ahmet Odabaş, Karasu Orman İşletme Müdürlüğü'nü gezdi.

Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam ve Kocaali Kaymakamı Ahmet Odabaş, Karasu Orman İşletme Müdürlüğü'nü gezdi.

Sakarya Orman İşletme Bölge Müdürü Okan Kurşun, gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 orman işletme, 1 fidanlık ve 2 işletme müdürlüğüyle kente hizmet verdiklerini söyledi.

Şehirde 206 bin hektar ormanlık alan bulunduğunu, 25 hektarlık kısmının Karasu Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında olduğunu belirten Kurşun, şöyle konuştu:

"Bu işletmemizde faaliyetler devam ediyor. Halkımıza daha kaliteli hizmet sunmak için işletme binası ve çevresinde düzenlemeler yapıldı. Bu anlamda halka daha kaliteli ve güzel ortamlarda hizmet sunulacak. Yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederim."

Karasu Orman İşletme Müdürü Sungur Mehmet Yeni de Kocaali Kestanepınarı Tarım Kredi Kooperatifi'ne ormancılık faaliyetlerinde kullanmak üzere 90 bin liralık kredi verildiğini vurgulayarak, "Bu makinenin 17 bin lirasını hibe veriyoruz. Kooperatifimiz kredi için 1 yıl ödeme yapmayacak, 5 yıl da çok uygun faizle geri ödemesini yapacak" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Sakarya Kocaali Karasu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title