Haberler

İzmir'de Kültür Sanat

İKSEV tarafından düzenlenen "28. Uluslararası İzmir Festivali", ünlü Yunan tenor Frangoulis'in 27 Haziran'daki konseriyle devam edecek.

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfınca (İKSEV) bu yıl 28'incisi düzenlenen "Uluslararası İzmir Festivali", ünlü Yunan tenor Mario Frangoulis'in 27 Haziran'daki konseriyle devam edecek.

Efes Antik Tiyatro'daki konserde, Yunan şef Lukas Karytinos yönetimindeki İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ile sahne alacak tenor Frangoulis'e, soprano Aytül Büyüksaraç da eşlik edecek.

Frangoulis ve Büyüksaraç, Cole Parter'ın "So in love" ve Mikis Theodorakis'in "Pheadra" adlı eserlerinde düet yapacak.

Nino Rota, Andrew Lloyd Weber, Goran Bregovic gibi isimlerin eserlerinin de yer aldığı 23 parçanın yorumlanacağı konser, saat 21.30'da başlayacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi "Çim Konserleri" kapsamında İlkay Akkaya, bu akşam Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'nde sahne alacak.

Olivier Nakache ve Eric Toledano'nun yönettiği, François Cluzet, Omar Sy ve Anne Le Ny'nin başrollerinde yer aldığı 2011 yılı yapımı "Can Dostum (Intouchables)" adlı film, "Yeniden Sinematek" etkinlikleri çerçevesinde, 2 Temmuz'da saat 21.00'de tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'nde sinemaseverlerce izlenebilir. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Efes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title