Haberler

Özel Sporcular Türkiye Şampiyonu İzmir

Güncelleme:

Özel Sporcular Türkiye Şampiyonası'nda İzmir Bornova Hasan Tahsin İş Okulu Gençlik ve Spor Kulübü, finalde mutlu sona ulaştı.

Özel Sporcular Türkiye Şampiyonası'nda İzmir Bornova Hasan Tahsin İş Okulu Gençlik ve Spor Kulübü, finalde Bursa Mehmet Torun Özel Sporcular Spor Kulübü Derneği'ni 5-0 mağlup ederek mutlu sona ulaştı.

Yalova'da 19 Nisan'da başlayan şampiyonaya 23 ilden 40 takım katıldı. İzmir Hasan Tahsin ile Bursa Mehmet Torun takımları, rakiplerini bir bir eleyerek finale yükseldi. Finalde zorlanmayan İzmir temsilcisi, 5-0'lık farklı galibiyet elde ederek Türkiye şampiyonu oldu. Osmaniye ASP, Ordu Özel Sporcular Kulübü'nü penaltı atışları sonucu 4-3 devirerek üçüncü oldu.

4 gün süren şampiyona sonrasında dereceye giren takımlara ödülleri, düzenlenen törenle verildi. Organizasyonda birinci olan İzmir Bornova Hasan Tahsin İş Okulu Gençlik ve Spor Kulübü'ne kupa ve madalyalarını Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyaz Eruslu verdi. İkinci olan Bursa Mehmet Torun Özel Sporcular Kulübü Derneği ise kupa ve madalyalarını PTT Yalova Başmüdürü Derviş Gökdoğan'ın elinden aldı.

Turnuvada üçüncülük elde eden Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'ne kupa ve madalyalarını Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan takdim ederken, dördüncülükle yetinen Ordu Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü'ne de plaketini Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Olğun verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Hasan Tahsin Türkiye Bornova İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (2)

Aydan yucelyilinannesi2006@gmail.com:

Ahmet seni Unalogretmeni ve arkadaslarini kutlarm

0
0
yanıtYanıtla
Aydan yucelyilinannesi2006@gmail.com:

Hasan Tahsin is Okulunu yurekten kutlar yoneticilerine futbolcularina basarilsrinim devamini diler sevgilerimi gonderirim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title