Haberler

İstanbul'da yarın fırtına uyarısı

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamada, yarın akşam saatlerine kadar rüzgarlı havanın etkili olması bekleniyor. Fırtınaya karşı tedbir alınması uyarısı yapıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi'nin ( Akom ) meteorolojik değerlendirmesine göre İstanbul'da rüzgarlı havanın yarın akşam saatlerine kadar etkili olması bekleniyor. Akom, fırtınaya karşı tedbir alınması yönünde uyarıda bulundu.

Akom İstanbul için fırtına uyarısı yaptı. AKOM verilerine göre, rüzgarın yarın öğle saatlerinden itibaren batılı yönlerden kuvvetlenerek kısa süreli hamlelerle fırtına şeklinde (50-80km/s) esmesi bekleniyor. Rüzgarla birlikte kısa süreli sağanak yağmur geçişlerinin yaşanacağı da tahmin ediliyor.

AKOM'dan yapılan açıklamada, yarın akşam saatlerine kadar etkili olması beklenen fırtına nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara (ağaç, direk devrilmesi, çatı ve tabela uçması) karşı hazırlıklı ve tedbirli olunmasını istedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Fırtına AKOM Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title