Haberler

İl Genel Meclis Başkanı Arı, Döşemealtı'nda Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, Döşemealtı ilçesinde yapılan yatırımları inceledi ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, Döşemealtı ilçesinde yapılan yatırımları inceledi ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turgay Genç, Dağbeli Belediye Başkanı Ali Gökay, Bademağacı Belediye Başkanı Bekir Akyol, CHP ilçe yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Ziyarette konuşan İl Genel Meclis Başkanı Cavit Arı, kısıtlı olan İl Özel İdaresi bütçesini verimli kullanarak güzel işler yapmaya çalıştıklarını söyledi. Döşemealtı köylerindeki okullara imkanları dahilinde destek vermeye çalıştıklarını ifade eden Arı, bu bağlamda 8 okula 25'er bin lira yardımda bulunduklarını anlattı.

Geçen yıl yapımına başlanan Dağbeli İlköğretim Okulu'nun ek binasının yapımının bu yıl tamamlandığını bildiren Arı, "Bademağacı İlkokulu'nun eski binasının büyük kısmını yeniledik. Eğitim ne kadar kaliteli olursa toplumun gelişmesi de aynı oranda olur. Ben 4 yıldır İl Genel Meclisi Başkanı olarak eğitim konusuna gerekli desteği vermeye çalıştım. Bundan sonra da vermeye çalışacağım" dedi.

Daha sonra Dağbeli ve Bademağacı'nda vatandaşlarla bir araya gelen Arı, Bademağacı'na yeni bir sosyal tesis yapılacağını kaydetti.

Muhabir: Mehmet Çakmak

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Bademağacı Döşemealtı Cavit Arı Dağbeli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title