Haberler

İçişleri Bakanı Güneş Ordu'da

İçişleri Bakanı Osman Güneş, güvenlik birimlerinin teknolojiyi en üst seviyede kullandıklarını belirtti.

İçişleri Bakanı Osman Güneş, güvenlik birimlerinin teknolojiyi en üst seviyede kullandıklarını belirtti.

Güneş, Ordu'da İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polis memurlarının başpolislik terfi törenine katıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü toplantı Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Güneş, emniyet teşkilatının nitelik ve nicelik olarak yeterli hale gelmesi için gayret gösterdiklerini söyledi.

Emniyet Teşkilatı'nın sürekli kendini geliştirdiğini belirten Güneş, şunları kaydetti:

"Güvenlik birimlerimizin hepsi teknolojiyi en üst seviyede kullanıyor. İyi yetişmiş, nitelikli personeli ile vatandaşlarımıza ve ülkemize hizmet ediyor. Ülkemizin birçok ilinde ve ilçesine MOBESE sistemi kazandırıldı. Kriminal incelemelerde sahip olmamız gereken her türlü imkanı bu teşkilatlarımıza kazandırmaya gayret ediyoruz. Aynı zamanda polisimizin, jandarmamızın eğitimlerine çok önem veriyoruz. Sadece sayı olarak yeterli olmaları kafi değil, bunların çok iyi eğitim almış, vatandaşımıza çok daha iyi hizmet sunan görevliler olması için çalışıyoruz. Bugünkü yaptığımız tören de bu çalışmaların bir sonucudur. Uygulamanın ülkemize ve tüm teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum. "

Törenin ardından Kent Güvenlik Sistemi (MOBESE) Merkezini de ziyaret eden Güneş, daha sonra Giresun'a hareket etti.

- ORDU

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title