Haberler

Hürsiad'tan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can'a Ziyaret

Gaziantep Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (Hürsiad) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Seçilen Mehmet Taşdemir, Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile Birlikte Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can'ı Makamında Ziyaret Etti.

Gaziantep Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Mehmet Taşdemir, yeni yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can'ı makamında ziyaret etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can'ı ziyaretinde bir açıklama yapan HÜRSİAD Başkanı Mehmet Taşdemir, yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kurum ziyaretlerinde bulunduklarını belirtti. Taşdemir, Şahinbey ilçesinde son dört yılda hizmet alanında gözle görülür büyük değişiklikler olduğunu kaydederek, “Bizlerin hayali olan projeleri sizler hayata geçirerek bizim hayallerimizi gerçeğe dönüştürdünüz. Bu çalışmalarınızdan dolayı size teşekkür ederim. Dernek olarak her zaman yanınızda olacağım”dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can ise ziyaretten dolayı büyük memnunluk duyduğunu ifade ederek, yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Can açıklamasında, “Göreve geldiğimiz günden buyana ilçe genelinde gece gündüz demeden çalışarak ve radikal kararlar alarak köklü değişimi her alanda başlattık. Şahinbey halkı hizmetlerin en iyisine layık biz bunun farkındayız. Yıllardır kültür, sanat, tarih ve belediyenin görevi olan rutin çalışmalardan mahrum bırakılan ilçemizde artık büyük değişim yaşanıyor” diye konuştu.

İlçe genelindeki çalışmalar hakkında kısa bilgiler veren Başkan Can daha sonra Karataş bölgesinde 300 bin metrekare alana yapılacak olan Şehir Parkı maketi üstünde, uygulanacak olan proje hakkında bilgiler vererek içinde birçok donatısı olan projenin 2008 yılı sonunda tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını ve hayal bile edilemeyen bir projeyi gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

(OÇ-OÇ-Y)

23.01.2008 11:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title