Haberler

Güner'den Trabzon Ekonomisine Dubai Modeli

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı ekonomist İsmail Cem Güner, Trabzon’un kalkınması ve ekonomisinin gelişiminin Dubai modeliyle mümkün olabileceğini söyledi.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı ekonomist İsmail Cem Güner, Trabzon'un kalkınması ve ekonomisinin gelişiminin Dubai modeliyle mümkün olabileceğini söyledi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren İsmail Cem Güner, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Güner, burada İl Başkanı Haydar Revi ve Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile görüştü. İsmail Cem Güner, mesleği gereği Trabzon'un ekonomik sorunlarını çok iyi etüt ettiğini belirterek, "Çözümü için hazırladığım projeleri hayata geçirmek adına aday adayı oldum.Tabi ki parti olarak hedefimiz bu ve tek bir yürek halinde çalışarak bunu başarabilecek güçteyiz. Yıllardan beri bir bürokrat olarak Trabzon ekonomisini en iyi bilenlerden biriyim. Var olan ekonomik sorunların çözümü için epey kafa yordum. Projeler hazırladım. Trabzon şehrini kalkınması için yapılması gereken hamleleri ve çıkış yollarını çok iyi biliyorum. Sorunlarını yakından takip eden biriyim. Ekonomisi tamamen ticarete bağlı olan Dubai modeli ile kurtulabilecek bir ilimiz. Trabzon ticaret merkezi olabilir. Bir çok ülkeye çıkış noktasının merkezi olabilir. Adeta tek başına bağlı olduğu Trabzonspor ekonomisinin yanına yeni ekonomik gelirler eklemeliyiz. Tarım ekonomisi karın doyurmuyor. Şehrimin sorunlarını biliyorum ve birikimimle bunları çözmek için görev almaya talip oldum" diye konuştu.

Güner, çalışmalarını Trabzon'un diğer ilçelerinde devam ettireceğini, ilçe merkezlerinde parti teşkilatlarının yanı sıra özellikle ekonomi alanında etkin sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle de görüşerek ekonomik alandaki projelerini anlatacağını söyledi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Cem Ortahisar Ak Parti Dubai Yerel Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

Bakmadan Geçme

YKS'ye kemerle girilir mi 2024? Danimarka Başbakanı kimdir, Mette Frederiksen sağlık durumu ne? Fenerbahçe başkan seçilmek için kaç oy lazım? Toplam kaç kişi oy kulllanacak? #129300 Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı ne zaman? Vedat Muriç Beşiktaş'a geliyor mu? Transferde son durum! 8 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 8 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 8 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title