Haberler

Gönen'deki Okullara Beyaz Bayrak Ödülü

Balıkesir’in Gönen ilçesindeki bazı devlet okulları, Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıkları tarafından ‘Beyaz Bayrak’ ile ödüllendirildi.

Balıkesir'in Gönen ilçesindeki bazı devlet okulları, Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıkları tarafından 'Beyaz Bayrak' ile ödüllendirildi.

Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıkları tarafından, okulların temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi amacıyla yürütülen proje çerçevesinde, temizlik açısından 100 üzerinden 90 alan okullarına 'Beyaz Bayrak' veriliyor. Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıkları tarafından, okulların temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi amacıyla yürütülen proje çerçevesinde, temizlik açısından 100 üzerinden 90 alan ilçedeki okullar; Işıl İpek Orta Okulu, Sağlık Meslek Lisesi, Mehmet Akif Orta Okulu, Gönen Özel Eğitim, Atatürk Orta Okulu beyaz bayrak ile ödüllendirildi. Okul müdürlerine sertifika ve beyaz bayrakları Milli Eğitim Müdürü İsmail Yılmaz, Şube Müdürleri Fuat Kılıçaslan, Yıldırım Beşkardeş verdi. 2 yıl süreyle geçerliliğini olacak, kontroller de bu süre içinde devam edecektir. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Gönen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title