Haberler

Gönen'de İlçe Öğrenci Meclisi Seçimi Yapıldı

Balıkesir’in Gönen ilçesindeki öğrenciler, İlçe Öğrenci Meclisi Seçimi heyecanı yaşadı.

Balıkesir'in Gönen ilçesindeki öğrenciler, İlçe Öğrenci Meclisi Seçimi heyecanı yaşadı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nca, öğrencilerde yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması amacıyla her öğretim yılında yapılan İlçe Öğrenci Meclisi Seçimleri, geçtiğimiz gün Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapıldı. Seçime, ilkokul, ortaokul ve liselerden 34 okulun okul öğrenci meclis başkanları katıldı. Seçim süreci, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fuat Kılıçaslan ve Şef Orhan Özdemir'in öğrencilere konu ile ilgili bilgi vermesiyle başladı. Divan oluşumundan sonra aday öğrencilerin tespiti yapıldı. Aday öğrencilerin kendilerini tanıtmasının ardından seçime geçildi.

Yapılan seçimin ardından, İlçe Öğrenci Meclisi şu isimlerden oluştu; Yaren Kozaklı (Gönen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), Enes Dursun (Gönen Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), Onur Babacan (Mirciler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi). Oluşan ilçe öğrenci meclisi, ilerleyen günlerde Balıkesir'de yapılacak İl Öğrenci Meclisi seçimlerinde Gönen ilçesi adına oy kullanacak. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Balıkesir Gönen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title