Haberler

Gemlik'te Özürlüler Şenliği

Bursa'nın Gemlik İlçesinde Bu Yıl Sekizinsici Tertiplenen Engelli Çocuklar Şenliği Devam Ediyor.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bu yıl sekizinsici tertiplenen Engelli Çocuklar Şenliği devam ediyor.

Bursa Valiliği İl Özürlüler Kurulu, Büyükşehir Belediyesi, Gemlik Kaymakamlığı, Osmangazi ve Gemlik belediyeleri, Engelliler Birliği, Türkiye Sakatlar Federasyonu, Zihinsel Özürlüler Federasyonu ve Bursa Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği'nin iş birliğiyle gerçekleştirilen şenliğin üçüncü gününde çeşitli yarışmalar yapıldı. 31 Mayıs Cumartesi günü başlayan, 1 Haziranda Uludağ gezisi ve Gemlik'teki Hüner Coşkuner konseriyle devam eden şenlikler 5 Haziranda sona erecek.

Gemlik iskele meydanında yapılan şenliklerin üçüncü gününde, günün anlam ve önemine dair konuşmaların ardından, Gazi İlköğretim Okulu'nun folklor ve sema gösterileri gerçekleşti. Ayrıca 50 metre kızlar ve erkekler koşuşu ile tekerlekli sandalye yarışı yapıldı. Dereceye girenlere madalyaları protokol tarafından takdim edilirken, 17 sponsora da plaket verildi. Bu arada Kızılay Kan Merkezi de kan topladı. Şenlik, Umurbey, Orhangazi ve İznik gölü gezilerinin yanı sıra, kamp eğlenceleri ve tiyatro gösterileriyle perşembe gününe kadar sürecek.

(HT-MŞ) 02.06.2008 18:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title