Haberler

Gazi Dede'ye Vali Güvenç'ten Vefa…

Dün Vefat Eden Kore Gazisi Emekli Astsubay Ali Kiper'in Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulunan Vali Güvenç Türkiye'nin ve Erzurum'un, Tarihi Olaylara Şahitlik Yapmış ve Hayatını Vatan Görevine Adamış Olan Değerli Bir Ferdini Kaybetmesinin Üzüntüsünü Yaşadığını Söyledi.

Dün vefat eden Kore Gazisi Emekli Astsubay Ali Kiper'in ailesine taziye ziyaretinde bulunan Vali Güvenç Türkiye'nin ve Erzurum'un, tarihi olaylara şahitlik yapmış ve hayatını vatan görevine adamış olan değerli bir ferdini kaybetmesinin üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

İlk olarak Merhum Ali Kiper'in mensubu bulunduğu Muharip Gaziler Derneği'ne giden Vali Celalettin Güvenç, burada bulunan Dernek Başkanı Salih Mesci ve diğer gazi arkadaşlarına başsağlığı dileklerini sundu. Daha sonra beraberindeki Muharip Gaziler Dernek Başkanı Salih Mesci ile birlikte Ali Kiper'in evine giden Vali Güvenç burada eşi Şahsenem Kiper ile bir süre sohbet etti. Kaderli eşin acılarını paylaşan Vali Güvenç Türk halkının millet olarak şehidine, gazisine sahip bir toplum olduğunun altını çizdi. Vali Güvenç, devlet olarak tüm gazi ve şahit ailelerine sahip çıktıklarını belirtti.

(DD-İRT-Y)

17.04.2007 17:10 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title