Haberler

Fka Yönetim Kurulu Aralık Ayı Toplantısı

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Aralık ayı Yönetim Kurulu toplantısı Elazığ'da gerçekleştirildi.

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Aralık ayı Yönetim Kurulu toplantısı Elazığ'da gerçekleştirildi.

Elazığ Valiliği toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan FKA Yönetim Kurulu Başkanı Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, 2015 yılının son değerlendirme toplantısı için bir araya geldiklerini belirtti.

Köşger, "'2015 yılı ajansımız açısından oldukça verimli geçti. Bu sene zarfında ajansımız bin 679 proje başvurusu almış, değerlendirmeler sonucunda 469 proje için 75 milyonluk destek sağlamıştır" dedi.

Destekler çerçevesinde 3 bin kişilik istihdam kapısı, 15 bin kişiye de eğitim desteği sağlandığını ifade eden Köşger, programlar çerçevesinde sektörel ve mekansal araştırmalar sayesinde bölge kalkınmasına katkıda bulunulduğunu aktardı.

Toplantı, açıklamanın ardından basına kapalı olarak devam etti.

Toplantıya, Tunceli Valisi Osman Kaymak, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul, FKA Genel Sekreteri Mesut Öztop ve diğer üyeler katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Bingöl Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title