Haberler

Faslı Öğrencilerden Müftülüğe Ziyaret

Fas’ın İfran şehrinde bulunan Al Akhawayn Üniversitesi İslami Çalışmalar Bölümü ile Kuzey Afrika ve Ortadoğu Çalışmaları Bölümü’nde yüksek lisans öğrenimi gören öğrenci ve öğretim üyesinden oluşan heyet Konya İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Fas'ın İfran şehrinde bulunan Al Akhawayn Üniversitesi İslami Çalışmalar Bölümü ile Kuzey Afrika ve Ortadoğu Çalışmaları Bölümü'nde yüksek lisans öğrenimi gören öğrenci ve öğretim üyesinden oluşan heyet Konya İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Konya Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Mevlana'nın ifadesi ile bütün din, etnik kökene sahip olan insanlığı kardeş olarak biliyoruz ve hepsini de kendimize, bu güzel şehrimize her zaman çağırıyoruz, davet ediyoruz. 'Come again come' diyoruz' " dedi.

Ziyaretin sonunda Al Akhawayn Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. John Shoup ve İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar birbirlerine hediye takdim etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kuzey Afrika Ali Akpınar Konya Fas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title