Haberler

Eskişehir'deki Cinayet ve Yaralama

Eskişehir'de, eşini ve yeğenini öldürüp kayınvalidesi ile kayınbiraderini yaraladıktan sonra kaçtığı iddia edilen zanlı S.Ç'nin, polis ekiplerinin 30 ev ve çok sayıda araçta yaptığı inceleme sonucu yakalandığı bildirildi.

Eskişehir'de, eşini ve yeğenini öldürüp kayınvalidesi ile kayınbiraderini yaraladıktan sonra kaçtığı iddia edilen zanlı S.Ç'nin, polis ekiplerinin 30 ev ve çok sayıda araçta yaptığı inceleme sonucu yakalandığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Ateşli silahla kasten insan öldürme" olayının aranan şüphelisi S.Ç'nin yakalanması için şüphelinin gidebileceği tüm adreslerin kontrol altına alındığı, bu kapsamda 30 ikamet ve bir çok araçta inceleme ve arama yapıldığı bildirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğünce oluşturulan birimin sadece söz konusu şüphelinin yakalanması ve olayın delillendirilmesi için uğraştığı ifade edilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Konu ile ilgili 200'ye yakın kişinin bilgisine başvurulmuş, gün be gün daraltılan çember 2 Şubat'ta sonuç vermiş olup, şüpheli Ertuğrulgazi Mahallesi Bursa-Ankara çevre yolunda şahsın kullandığı tabanca ile yakalanmıştır. Tahkikat tüm yönleriyle devam etmektedir. Eskişehir halkının güvenliği için suç ve suçlarla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir."

Kentte, 20 Ocak gecesi Yenikent Mahallesi Öztem Sokağı'nda bir evde 30 yaşındaki Çiğdem Ç'nin silahla öldürülmesi, Aynur Çelik (50) ile Muhammet Murat Çelik'in (20) ağır yaralanması ve aynı gün Turgutlar Mahallesi'ndeki mezarlığın yakınında Birol İ'nin (24) öldürülmesi olayının zanlısı S.Ç, Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla Ertuğrul Gazi Mahallesi çevre yolunda suçta kullandığı silahla birlikte yakalanmıştı. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title