Haberler

Ereğli Polis Okulundan Eğitime Destek

Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü ile Batman'ın Sason İlçesi Umurlu Köyü İlköğretim Okulu'nun Kardeş Olduğu Bildirildi

Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü ile Batman'ın Sason ilçesi Umurlu Köyü İlköğretim Okulu'nun kardeş olduğu bildirildi.

Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mustafa Şahin, okul binasında düzenlenen basın toplantısında, Polis Akademisi Akasya Topluluğu 'Polis Ağabey-Polis Abla' projesi kapsamında Batman'ın Sason ilçesi Umurlu Köyü İlköğretim Okulu'ndaki 74 öğrencinin eğitimine yönelik bazı ihtiyaçlarının giderileceğini söyledi.

Projede Konya Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu'nun tüm birimlerinin, Batman Valiliği'nin, Batman ve Sason Milli Eğitim Müdürlükleri'nin, Batman İl Emniyet Müdürlüğü'nün, Umurlu İlköğretim Okulu Öğretmeni Nilay Güzey'in yer aldığını belirten Şahin, Konya Ereğli Polis Meslek Yüksek okulu öğrenci ve personelinden toplanan ayni ve nakdi yardımların Umurlu Köyü İlköğretim Okulu'na gönderildiğini dile getirdi.

Öğrencilerin ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla beden ölçülerine göre 73 çift ayakkabı,bot ve 73 adet kaban Umurlu Köyü'ne gönderildiğini ifade eden Şahin, 'Ayrıca 500 lira tutarında kırtasiye ve spor malzemesi yardımı ayni olarak gönderilmiştir. 1 adet masa üstü bilgisayar ve yazıcısının Şubat-Mart 2011'de Umurlu Köyü İlköğretim Okulu'na teslimi planlanmıştır' diye konuştu.

(MT-FTA-MRS-MHD) - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title