Haberler

Erciş Belediyesi'nin Her Anlamda Sporsal Etkinliğe Destekleri Devam Ediyor

Van’ın Erciş Belediyesi, beden eğitimi öğretmeni olan Beyhan Demir tarafından dünya sporuna yeni eklenen ‘Beybol’ oyununun tanıtılmasına sponsorluk yaptı.

Van'ın Erciş Belediyesi, beden eğitimi öğretmeni olan Beyhan Demir tarafından dünya sporuna yeni eklenen 'Beybol' oyununun tanıtılmasına sponsorluk yaptı.

Erciş Fen Lisesi'nde beden eğitimi öğretmenliği yapan Beyhan Demir tarafından dünyada ki mevcut spor branşlarına bir yenisini ekleyerek 'Beybol' adını verdiği oyununun patentini almasıyla Van'da tanıtılmaya başlandı. Van Büyükşehir Belediyesi'nin yanı sıra Erciş Belediyesi'de katkı sunmak için Beybol oyunu takımına sponsor olarak bu yoldaki etkinliklerinde yanında olacakları ifade edildi. Sponsorluğun yanı sıra, takım sporcularına üzerinde belediyenin amblemi olan formalar hediye edildi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erciş Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

VAN LI:

SPORA DESTEK VARDA SPORCULARDA NE VAR OF YETER YA EL ALEM ARTIK 1 LİG MAÇLARINA GİTMİYOR. BUNLARDA YALANDAN YOK SPOR ERCİŞ BOŞ YERE GEREKSİZCE. AMATÖR YOK KROS YOK BILEK YOK VUCUT YOK YAKIN DÖVÜŞ. KENDİLERİNİ GÜNDEMDE TUTMAK İÇİN ÇIKAR VE MENFAT BAŞKA BİR ŞEY YOK. MURAT ŞEBAB YOK METİN ÖNÇER. MAHMAUT ASLAN, İZZET BATMAZ NE BUNLAR YA MAZİLERİNİ ARAŞTIRIYOSUN SPORLA ALAKALAARI YOK YA BUNLARIN .

0
0
yanıtYanıtla
AHMET KAYA:

ERCİŞ BELEDİYEMİZİ KUTLUYORUZ SPORA VERDİKLERİ DESTEKTEN DOLAYI ÖZELLİKLE BEYBOL İÇİN. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title