Haberler

Engelliler Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor

Her yıl 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi’nde Tohum Otizm Vakfı tarafından eğitim semineri düzenlendi.

Her yıl 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi'nde Tohum Otizm Vakfı tarafından eğitim semineri düzenlendi.

10- 16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan etkinlikler Atatürk Gençlik Merkezi'nde Tohum Otizm Vakfı'nın düzenlediği eğitim semineriyle devam etti. Törene; Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu, Meclis Üyeleri, Manisa Kent Konseyi Engelli Meclisi Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi'nde düzenlenen seminerde engelli bireylerinin ailelerine, 'Otistik Çocuklarda Görülen Problem Davranışlarla Başa Çıkma Stratejileri, Etkinlik Çizelgeleri' gibi konularda eğitim verildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Engelliler Haftası Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title