Haberler

Elazığ'da Ekmeğin İçinden Naylon Çıktı

Güncelleme:

Elazığ'ın Doğukent Mahallesi'nde bir vatandaşın aldığı ekmekten naylon çıktı. Vatandaş, durumu market yetkililerine bildirdi ve hijyen önlemlerinin daha sıkı uygulanması gerektiğini belirtti.

Elazığ'da bir vatandaşın aldığı ekmeğin içinden naylon çıktı.

Olay, Doğukent Mahallesi'nde yaşandı. Sabah saatlerinde dışarı çıkan bir vatandaş, ekmek almak için markete girdi. Marketten ekmek ve çeşitli ihtiyaçlarını alan vatandaş daha sonra eve gelip kahvaltı hazırlıkları yaptı. Marketten aldığı ekmekle kahvaltısını yapmaya hazırlanan vatandaş, ekmeği kesince neye uğradığını şaşırdı. Ekmeğin içinden naylon çıktığını gören vatandaş, durumu markettekilere iletti. Ekmeği ayırdığında hayatını şokunu yaşadığını belirten vatandaş, "Sabah ekmek aldım, sonra gelip kahvaltı yapmaya başladım. Ekmeği kesince içinden naylon çıktı. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Ekmek gibi hijyenin en üst düzeyde olması gereken imalathanelerde tedbirlerin daha sıkı uygulanması gerekir" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Elazığ Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title