Haberler

Eğitim Bir-sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun Saldırıları Kınadı

Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, güvenlik güçlerine ve sivil halka yönelik doğu ve güneydoğuda devam eden terör saldırılarının ülkenin birliğini bozamayacağını söyledi.

Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, güvenlik güçlerine ve sivil halka yönelik doğu ve güneydoğuda devam eden terör saldırılarının ülkenin birliğini bozamayacağını söyledi.

Coşkun açıklamasında, "Diyarbakır, Mardin, Van ve Şırnak başta olmak üzere, bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain saldırıları kınıyor, şehit olan güvenlik görevlilerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz. Milletimiz, kendi varlığına yönelen her tehdidi, birlik ve beraberliğini kalkan yaparak bertaraf etmeyi bilmiştir, bugün de üzerine düşeni yapacaktır. Terör örgütleri, emperyalist üst akılları ve destekçileri ne yaparlarsa yapsınlar, bu topraklarda kardeşlik devam edecek, barış maskeli çağın Frankensteinleri kirli hedeflerine asla ulaşamayacaklar. Türkiye'yi ve ümmet coğrafyasını hedef alan senaryonun senaristlerini de, aktörleri ve figüranlarını da iyi tanıyoruz. Terör saldırıları sonrasında kargaşa meydana getirmek için fitneyi yaygınlaştırmaya çalışanları da biliyoruz. Medeniyet birikimimiz bizi burada sorumlu kılmakta, terör kabusuna son verecek gücü de bize vermektedir. Onun için, Eğitim-Bir-Sen olarak diyoruz ki; gelin birlik ile ürettiğimiz güce sahip çıkalım, terörü, terörün üst aklını, terörün finansörlerini, terörden medet umanları birlikte alt edelim, daha güçlü bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edelim.Birlik ile ürettiğimiz güce sahip çıkalım, yalan ve iftiraya sarılarak senaryoda rol alanları deşifre edelim. Birlik ile ürettiğimiz güce sahip çıkalım, huzurumuza ve istikrarımıza derin operasyon girişiminde bulunan küresel güçlerin emellerini boşa çıkartalım. Birlik ile ürettiğimiz güce sahip çıkalım, terör koalisyonuyla Türkiye'yi içine alan bölgede terör ve çatışma odaklı bir iklim değişikliği planlayanların heveslerini kursağında bırakalım. Birlik ile ürettiğimiz güce sahip çıkalım, dünyayı emperyalist hedeflerinin sahnesi haline dönüştürmeye çalışanların küresel hesaplarını bozalım. Birlik ile ürettiğimiz güce sahip çıkalım, Türkiye'nin, milletimizin ve Müslüman coğrafyanın kandan, emperyalizmden, sömürüden, zulüm ve terörden arındırılması için sorumluluk alalım. Bizim yolumuzun sonunda 'Büyük Türkiye' ve onun insanlık için üreteceği aydınlık bir gelecek; terör örgütünün içinde bulunduğu tünelin sonunda ise, yok oluşlarının gerçekleşeceği kara bir delik bulunmaktadır. Çukur terörü üretenler, milletin birliğine, huzuruna, kardeşliğine yaptıkları saldırıların bedeli olarak, açtıkları çukurlara mahkum olacaklar, kirli emelleriyle birlikte yok olup gidecekler" ifadelerine yer verdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen İbrahim Coşkun Şanlıurfa Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
title