Haberler

Edirne Kadın Girişimciler Kurulu'ndan Vergi Dairesi Başkanına Ziyaret

Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan ve Başkan Yardımcıları İlknur Özcan, Nil Sirel Akbaş ile Kurul Üyeleri Pınar Ersaçmış, Gamze Duvan, Nükhet Su Uzunismail, Edirne Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal’ı ziyaret etti.

Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan ve Başkan Yardımcıları İlknur Özcan, Nil Sirel Akbaş ile Kurul Üyeleri Pınar Ersaçmış, Gamze Duvan, Nükhet Su Uzunismail, Edirne Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal'ı ziyaret etti.

Bu yıl 26'ncısı kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini söyleyen Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan, Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal'ın ve tüm vergi dairesi çalışanlarının Vergi Haftası'nı kutladı.

Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal, Edirne KGK ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iş dünyasında son yıllarda kadınların artış göstermesinin memnuniyet verici olduğunu söyledi. Başkal konuşmasında, toplumun kalkınmasında ve ülke ekonomisinin güçlenmesinde verginin önemi konusunda vatandaşların daha bilinçli olmaları gerektiğine değindi.

Kadın Girişimciler Kurulu daha sonra, Arda Vergi Dairesi Müdürü Süreyya Koçarslan ve Vergi Müfettişi Suzan Camuzcu'yu ziyaret ederek Vergi Haftası'nı kutladı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title