Haberler

Edirne'deki Nehir Taşkınları

AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak, Edirne'ye Sel Taşkınları Nedeniyle 5,5 Milyon Tl Ödenek Çıkarıldığını Belirtti

AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak, Edirne'ye sel taşkınları nedeniyle 5,5 milyon TL ödenek çıkarıldığını belirtti.

Budak, yaptığı yazılı açıklamada, Edirne'de yaşanan sel taşkını nedeniyle bölge milletvekili olarak, Devlet Planlama Müsteşarlığından sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı nezdinde yaptığı girişimler sonucunda, Edirne'nin geçen yıl yaklaşık 2,5 milyon TL olan KÖYDES ödeneğinin, bu yıl yüzde 100 artışla 5,2 milyon TL'ye çıkarıldığını belirtti.

Ayrıca Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığınca Edirne Valililiği emrine 300 bin TL ödenek aktarıldığını ifade eden Budak, şunları kaydetti:

'Bütçe imkanı çerçevesinde çıkartılan ödenekler, sel taşkını nedeniyle oluşan zararların karşılanmasında önemli bir gelişmedir. Bu düşüncelerle, başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Devlet Bakanımız Cevdet Yılmaz'a Edirneliler adına teşekkür ediyorum.'

(NA-MHD) - EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title